Lindegaarden
Verden
it
Aktiviteter
Links
Profil
Kontakt
R & D

 
 
Forside
 

 

 

Lindegaarden.dk er paraplyen for de aktiviteter som er knyttet til Lindegaarden og dens beboere. Hos os er der altid gang i mange ting. Ideerne er talrige og forskellige, ofte meget forskellige, hvilket holder oplevelser og udfoldelser i konstant i bevægelse.
Vores hovedområder er Lindegaarden, hvor vi bor og arbejder, bygger til og om, vedligeholder og indretter, driver landbrug og passer en meget stor have. Her slapper vi også af - alene eller sammen med venner og familie.
Lindegaardens Data danner rammen om vore arbejde med data, informations- og kommunikations teknologi. Det omfatter analyse og udvikling bl.a. med virksomhedsstyringsprogrammer, salg og implementering af it, herunder computere, servere, netværk - herunder trådløst, printere, desuden digitaliseringsudstyr, såsom kameraer, skanner og billedbehandlingsprogrammer samt præsentationsværktøjer. Rådgivning omkring Bredbånd, telefoni og kommunikation er ligeledes blevet om sig gribende.
Konsulentarbejde med virksomhedsrådgivning står også på dagsordenen. Det udføres ofte i tæt samarbejde med et netværk af andre konsulenter, hvilket betyder at vi kan kommer meget bredt omkrig ved at supplerer hinanden.
Vi arbejder også med virtuelle projekter som alene tjener det formål at øge vores viden og skabe analyser for vores fremtid.
Anholt er vores passion, vores drøm, vores anden verden. Vi har således kastet os ud i at udvikle og drive www.anholt.dk 
 

Vi er ved at opbygge et helt nyt sæt af hjemmesider for alle aktiviteter tilknyttet Lindegaarden.

 

Under redigering:

Ledige jobs:

Vi har for tiden ingen ledige jobs og planlægger heller ikke foreløbig at ansætte personale.

 

Personalepolitik:

Lindegaarden er i konstant udvikling og er en attraktiv arbejdsplads med synlig og konsekvent virksomhedsfilosofi. Mange arbejds-processer udføres i et mix i ad hoc team-work med en synlig struktureret organisering.

Alle ansatte følger et individuelt, såvel som et virksomhedsrettet udviklingsforløb. Ansvarlighed, handlekraft og decentralisering er væsentlige elementer i virksomhedens personalepolitik, hvor der er fokus på den enkelte medarbejder.

Vi har ingen central personalefunktion - hver afdelingsleder er ansvarlig for såvel personaleansættelser som personale-udvikling.

 

Lindegaarden - Fjellebrohuse 59 - DK 4100 Ringsted

Phone - +45 5752 5555 - Fax +45 5753 3955 - eMail: ole@lindegaarden.dk - nina@lindegaarden.dk